Huidverzorgingsroutine voor de normale huid handgemaakteskincare

Huidverzorgingsroutine voor de normale huid

Huidverzorgingsroutine voor de normale huid

Een normale huid is over het algemeen eenvoudiger te verzorgen dan andere huidtypen, maar het vereist nog steeds een goede verzorgingsroutine om het gezond en stralend te houden. Hieronder vind je een eenvoudige huidverzorgingsroutine voor de normale huid:

Stap 1: Reiniging

Reinig je gezicht twee keer per dag, 's ochtends en 's avonds, met een milde reiniger. Gebruik lauw water om je gezicht nat te maken en breng de reiniger aan op je gezicht en hals. Masseer het zachtjes in en spoel het vervolgens af met lauw water. Dep je gezicht droog met een zachte handdoek.

Stap 2: Toner

Gebruik een toner om de pH-waarde van je huid in balans te brengen en eventuele restjes reiniger te verwijderen. Breng de toner aan op een wattenschijfje en veeg het zachtjes over je gezicht en hals. Laat het opdrogen.

Stap 3: Serum

Een serum is een lichtgewicht, voedende formule die dieper in de huid kan doordringen en kan helpen om de huid te hydrateren, te verstevigen en te beschermen. Breng een kleine hoeveelheid serum aan op je gezicht en hals en masseer het zachtjes in.

Stap 4: Oogcrème

Een oogcrème kan helpen om donkere kringen, wallen en fijne lijntjes rondom de ogen te verminderen. Breng een kleine hoeveelheid oogcrème aan op je vingertoppen en klop het zachtjes onder je ogen.

Stap 5: Moisturizer

Een moisturizer kan helpen om de huid gehydrateerd en zacht te houden. Breng een kleine hoeveelheid moisturizer aan op je gezicht en hals en masseer het zachtjes in.

Stap 6: Zonnebrandcrème

Bescherm je huid tegen schadelijke UV-stralen door dagelijks een zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger aan te brengen. Breng het aan op je gezicht, hals en andere blootgestelde delen van je lichaam.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.